Продукти за лекотоварни автомобили

“FAST – специалист в резервните части за LCV на европейския пазар

С повече от 12 години опит, FAST разполага с над 8000 продуктови кода за LCV от най-популярните марки. Те съответстват на повече от 70% от автомобилите от този клас на стария континент. Марката FAST предлага основно части за ванове от групата Stellantis: Peugeot, FIAT, Citroën, Opel, както и за IVECO Daily, Renault, Nissan, Ford, Mercedes, Volkswagen.
От създаването си марката е тясно специализирана в лекотоварната гама. Всяко решение и направление, избрано от FAST, е резултат от подробен анализ на бизнес средата, вслушване в клиентите и е отговор на техните истински нужди. FAST доставя това, което пазарът очаква: солиден продукт, устойчив на износване, допълнен от цена като за приятели и от обслужване от хора, които познават своите продукти!
Доста от продуктовите кодове в асортимента на марката са части, които са модифицирани и надградени спрямо тези за оригинално вграждане. Тези решения позволяват по-дълга експлоатация на компонентите, както и подмяна само на отделни елементи от резервната част, без да има нужда от скъпа смяна на целия компонент. В резултат клиентите могат да се възползват от по-голяма издръжливост и да спестят пари. В допълнение, определени кодове имат еквиваленти във версия HD (Heavy Duty), предназначени за клиенти, които използват превозните си средства при тежки условия.”

Изпратете запитване:

14 + 2 =

Mec-Diesel Bulgaria Ltd. / All rights reserved 2020 ©