СЪБИТИЯ

Септември 2023

Мек-Дизел България пътуваха до Болония за да посетят фабриките от Мек-Дизел Груп – 20-23.09.2023

 

Болония

Фабрика CEI

Фабрика CEI

Фабрика CEI

Фабрика OMP

Фабрика OMP

Фабрика OMP

музей Ducati

музей Ducati

Фабрика OMP

музей Lamborghini

музей Lamborghini

музей Lamborghini

музей Ferrari

музей Ferrari

музей Ferrari

Май 2023

МЕК-ДИЗЕЛ БЪЛГАРИЯ участва в Бата Агро 15-19.05.2023

На 15 май 2023 г. на Летище Стара Загора беше открито 15-ото издание на Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО 2023, което се организира от Българска асоциация на търговците на агротехника. Форумът за иновации, технологии и срещи на бизнеса се проведе от 15 до 19 май включително. В него участваха 209 фирми от агро сектора върху повече от 35 700 кв. м. изложбена площ.

МЕК-ДИЗЕЛ БЪЛГАРИЯ развива партньорството си с FAST

Мек-Дизел България предлага на клиентите с лекотоварни автомобили (LCV) резервни части, които сполучливо съчетават високо качество с разумни цени. Широката номенклатура включва и артикули с марката FAST

FAST – специалист в резервните части за LCV на европейския пазар

С повече от 12 години опит, FAST разполага с над 8000 продуктови кода за LCV от най-популярните марки. Те съответстват на повече от 70% от автомобилите от този клас на стария континент. Марката FAST предлага основно части за ванове от групата Stellantis: Peugeot, FIAT, Citroën, Opel, както и за IVECO Daily, Renault, Nissan, Ford, Mercedes, Volkswagen.
От създаването си марката е тясно специализирана в лекотоварната гама. Всяко решение и направление, избрано от FAST, е резултат от подробен анализ на бизнес средата, вслушване в клиентите и е отговор на техните истински нужди. FAST доставя това, което пазарът очаква: солиден продукт, устойчив на износване, допълнен от цена като за приятели и от обслужване от хора, които познават своите продукти!
Екипът на FAST познава добре лекотоварните автомобили. Доста от продуктовите кодове в асортимента на марката са части, които са модифицирани и надградени спрямо тези за оригинално вграждане. Тези решения позволяват по-дълга експлоатация на компонентите, както и подмяна само на отделни елементи от резервната част, без да има нужда от скъпа смяна на целия компонент. В резултат клиентите могат да се възползват от по-голяма издръжливост и да спестят пари. В допълнение, определени кодове имат еквиваленти във версия HD (Heavy Duty), предназначени за клиенти, които използват превозните си средства при тежки условия.
FAST, засега познат главно в Европа, наскоро бе избран и от клиенти от други континенти. Най-новото направление на разширение е Южна Америка. Части с марката FAST се продават в Бразилия, Аржентина, Перу и Чили. В Европа компанията заздравява позициите си в Испания, Португалия и Франция.
Мек-Дизел България и FAST работят непрекъснато за увеличаване на асортимента на предлаганите продукти с марката FAST. Мек-Дизел присъства в София, Благоевград, Пловдив, Плевен, Велико Търново, Русе, Варна и Бургас.

Май 2022

МЕК-ДИЗЕЛ БЪЛГАРИЯ Бата Агро 16-20.05.2022, летище Стара Загора

Четиринадесетото издание на Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО, което се организира от Българската асоциация на търговците на агротехника, беше официално открито на 16 май. Форумът се проведе на Летище Стара Загора от 16 до 20 май и в него участваха 163 фирми на 35 000 кв.м. нетна изложбена площ.

Януари 2022 г.

МЕК-ДИЗЕЛ БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ И В БУРГАС

През Януари 2022 г. отвори врати новият търговски обект на Мек–Дизел България в гр. Бургас.

Магазинът се намира на ул. Чаталджа 20.

Обектът е девети поред във веригата магазини на компанията. При нас може да откриете голям асортимент от качествени резервни части, масла на Petronas Lubricants Italy S.p.A. и аксесоари за вашия товарен автомобил.

Ще се радваме да ви видим в новооткрития обект и да ви бъдем полезни с богатата  ни складова наличност и конкурентни цени.


                                         

Декември 2021

Кандиоло, 02.12.2021
MEC-DIESEL S.P.A. обяви официално, че на 03.11.2021 г. е било регистрирано ново дружество EV-IT S.r.l EV-IT S.r.l, със седалище Via Sestriere 3, 10060 Кандиоло (TO) Италия, ще търгува с аксесоари за електрически превозни средства като кабели за зареждане, стенни и преносими зарядни станции.

Прочети още:
                                         

Август 2021

МЕК-ДИЗЕЛ БЪЛГАРИЯ    СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО И ВСИЧКО ЗА НЕГО
                                          25 – 28 Август 2021г. Добрич

Добрички панаир АД представи XXIX- то изложение „Селското стопанство и всичко за него”, което се проведе в периода  25 – 28 Август 2021г. в СК „Простор“ гр. Добрич
Тематика:
Едрогабаритна техника; малогабаритна техника;машини и съоръжения за животновъдството; селскостопански инвентар; семена и посадъчен материал; препарати за растителна защита; гуми; специализирана литература.

Май 2021

МЕК-ДИЗЕЛ БЪЛГАРИЯ Бата Агро 10-14.05.2021, летище Стара Загора

13 -ото издание на Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО, се състоя на 10-14.05.2021 г. и представи продуктите и услугите на близо 170 компании от агробизнеса в България с обща изложбена площ от близо 39 000 кв.м.

Март 2020

МЕК-ДИЗЕЛ БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ И В РУСЕ

През Март 2020 г.отвори врати новият търговски обект на Мек–Дизел България в гр. Русе.

Магазинът се намира на бул. Липник 129.

Обектът е осми поред във веригата магазини на компанията. При нас може да откриете голям асортимент от качествени резервни части, масла на Petronas Lubricants Italy S.p.A. и аксесоари за вашият  товарен автомобил.

Ще се радваме да ви видим в новооткрития обект и да ви бъдем полезни с богатата  ни складова наличност и конкурентни цени.

Работно време на магазина:

Понеделник – Петък от 9.00 до 18.00ч

Май 2019

МЕК-ДИЗЕЛ БЪЛГАРИЯ НА БАТА АГРО 2019

За поредна година МЕК-ДИЗЕЛ БЪЛГАРИЯ взе участие в специализираното изложение за замеделие БАТА АГРО.

Събитието се проведе между 14 и 17 Май на Летище Стара Загора. Форумът за иновации, технологии и срещи на бизнеса се организира от Българска асоциация на търговците на агротехника и представи най-големите световноизвестни марки за селскостопанска техника, продукти и услуги за замеделието.

БАТА АГРО 2019 е най-голямото издание на изложението до момента – в него участваха 187 фирми върху повече от 37 700 кв.м. изложбена площ.

МЕК-ДИЗЕЛ БЪЛГАРИЯ представи двигатели и резервни части за тях, както и авточасти за товарни автомобили Iveco, Mercedes, Man, DAF, Scania, Volvo… Компанията предлага и авточасти за автомобили с индустриално и селскостопанско приложение.

Май 2019

ЗАПОВЯДАЙТЕ  НА  БАТА АГРО 2019!

За поредна година Мек-Дизел България ще участва на Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО.

12-тото издание на изложението ще се проведе от 14 Май (Вторник) до 17 Май (Петък) на летището в Стара Загора.

Очакваме ви на щанда на Мек-Дизел България – А1-34.

Март 2019

MEC – DIESEL ВЕЧЕ И ВЪВ ФРАНЦИЯ!

Mec-Diesel  направи още една стъпка напред, чрез разширяване на дистрибуторската си мрежа в Алпите с придобиването на Moteurs Diesel Distribution (MDD), френска компания специализирана в производството на двигатели, която работи на пазара повече от 20 години, с опит при италианските търговски превозни средства.

Интегрирането на Moteurs Diesel Distribution в групата Mec-Diesel ще позволи значително разширяване на предлагането на продукти с няколко марки. Като исторически клиент на Mec-Diesel и признат и надежден играч във Франция от 1996 г., MDD ще може да предложи над 40 хиляди артикула, подобрявайки обслужването.

Проектът е в съответствие със стратегията за развитие на Mec-Diesel във Франция: географската близост до компанията-майка в Торино ще позволи широко управление на доставките и ще гарантира солидна логистична база. В същото време, Mec-Diesel ще може да се възползва от сътрудничеството на целия екип на Moteurs Diesel Distribution, винаги готов да задоволи всички желания на клиентите.

Придобиването, коeто се състоя през март 2019 г., е част от визията на групата Mec-Diesel. Компанията цели да надхвърли 70 милиона оборот през 2019 г. с персонал от над 250 души, разположени в четири държави.

В светлината на тези желания, персоналът и мениджмънтът на Mec-Diesel посрещат топло  новите френски колеги и се задължават да продължат по начертания път, като гарантират на клиентите си постоянно развитие на продуктовата гама и услуги.

Ноември 2018

МЕК-ДИЗЕЛ  В СЪТРУДНИЧЕСТВО С WAY ASSAUTO

Мек-Дизел S.p.A обявява сътрудничеството си с Way Assauto – компания, специализирана в проектирането и производството на широка гама амортисьори за оригинално вграждане.

С навлизането на новата продуктова линия, Мек-Дизел проведе презентация и обучение, с цел да се създадат условия за ползотворно и трайно партньорство.

Октомври 2018

МЕК-ДИЗЕЛ БЪЛГАРИЯ С УЧАСТИЕ НА AUTOMOTIVE FORUM & EXPO – SOFIA

Oт 18-ти до 21-ви Октомври в Интер Експо Център се проведе първото издание на Аutomotive Forum & Expo Sofia, като част от календара на AUTOMECHANIKA, Франкфурт.

Специализираното събитие за автомобилни технологии  и следпродажбен сервиз е първото по рода си у нас. Бяха представени над 80 компании от сектора на автотехническото оборудване и следпродажбения сервиз. Посетителите имаха възможността да се запознаят и с най-новите технологии и компоненти от сектора на автомобилостроенето.  

По време на събитието, Мек-Дизел България представи двигатели и резервни части за тях, авточасти за товарни и лекотоварни автомобили – Iveco, Mercedes, MAN, DAF, Scania, Volvo. Компанията е представител на Petronas Lubricants Italy S.p.A. за марките Selenia, Urania, Tutela, Paraflu, Arbor, Ambra.

Септември 2018

МЕК-ДИЗЕЛ БЪЛГАРИЯ УЧАСТНИК В МЕЖДУНАРОДЕН ТЕХНИЧЕСКИ ПАНАИР – ПЛОВДИВ

От 24 до 29 Септември в Пловдив се проведе 74-то издание на Международен Технически Панаир.

550 фирми от 35 държави презентираха  продукти и услуги от електрониката и електротехниката, енергетиката и екологията, информационните технологии, роботиката и автоматизацията, машиностроенето, строителството, водния сектор химическата промишленост, транспорта и автосервизното оборудване, автомобилната индустрия. 

Мек-Дизел България представи двигатели и резервни части за тях, авточасти за товарни и лекотоварни автомобили – Iveco, Mercedes, MAN, DAF, Scania, Volvo. Компанията е представител на Petronas Lubricants Italy S.p.A.

Август 2018

МЕК-ДИЗЕЛ БЪЛГАРИЯ НА ИЗЛОЖЕНИЕ В ДОБРИЧ 

За 26-та поредна година Добрички панаир АД организира Международното изложение „Селското стопанство и всичко за него”, което  се проведе в периода 28 – 31 август 2018 г. в спортен комплекс Простор в Добрич.

Тематиката на изложението, както всяка година, беше едрогабаритна и малогабаритна техника, машини и съоръжения за животновъдството, селскостопански инвентар, сушилни инсталации, техника за почистване, сортиране и обеззаразяване на семена, препарати за растителна защита, семена и посадъчен материал, резервни части, масла и смазочни материали, автомобили.
Участие взеха над 90 фирми от България, Гърция, Турция, Украйна и Румъния.

Мек-Дизел България представи двигатели и резервни части за тях с транспортно, селскостопанско и индустриално приложение. Масла и смазочни материали на Petronas Lubricants Italy – Selenia, Urania, Tutela, Paraflu, Arbor, Ambra.

Май 2018

МЕК-ДИЗЕЛ БЪЛГАРИЯ НА БАТА АГРО

През месец Май, Мек-Дизел България взе участие в международното селскостопанско изложение БАТА АГРО в Стара Загора.

Между 15 и 18 Май на летището в Стара Загора се събраха най-големите компании за агротехника в България, фирми предлагащи продукти за селското стопанство, земеделски производители, държавни институции.

Компанията представи двигатели и резервни части за тях, както и авточасти за товарни автомобили Iveco, Mercedes, Man, DAF, Scania, Volvo.

Февруари 2018

МЕК-ДИЗЕЛ БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ И ВЪВ ВАРНА

През Февруари 2018 г.отвори врати новият търговски обект на Мек–Дизел България в гр. Варна.

Магазинът се намира на ул. Девня и ул. Дебър 58, в кооперацията до бензиностанция ЕКО.

Обектът е седми поред във веригата магазини на компанията. При нас може да откриете голям асортимент от качествени резервни части, масла на Petronas Lubricants Italy S.p.A. и аксесоари за вашият  товарен автомобил.

Ще се радваме да ви видим в новооткрития обект и да ви бъдем полезни с богатата  ни складова наличност и конкурентни цени.

Работно време на магазина:

Понеделник – Петък от 9.00 до 18.00ч

[wpgmza id=”1″]

Изпратете запитване:

13 + 11 =

Mec-Diesel Bulgaria Ltd. / All rights reserved 2020 ©